Algemene voorwaarden

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Nails By QuintiQue en een klant waarop Nails By QuintiQue deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken.

 

2. Aanbetaling wordt in geen enkel geval terugbetaald. U kunt uw voorschot binnen 3 maanden gebruiken indien u minimaal 48h op voorhand de afspraak annuleert.

 

3. Bij annulatie/verzet binnen 48 uur voor aanvang uw afspraak bent u uw voorschot kwijt.

 

4. Bij no shows en te laat annuleren van de geplande afspraak dient het totaalbedrag overgemaakt te worden op onze rekening indien u later een nieuwe afspraak wenst vast te leggen.

 

5. U betaald altijd het bedrag van een nieuwe set en niet een nabehandeling als uw huidige set (kunst)nagels door een andere nagelstyliste is uitgevoerd dan Quinty.

 

6. U heeft 7 dagen garantie op uw nagels, mits hier op juiste wijze mee word omgegaan. Na 7 dagen vervalt deze garantie.

 

7. Heeft u tijdens de afspraak van een nabehandeling 4 nagels of meer er af? Dan betaald u altijd voor een nieuwe set kunstnagels.

 

8. Indien u veel eerder bent dan uw geplande afspraak, overleg dan altijd eerst of het al mogelijk is dat u binnenkomt  Dit is voor uw en mijn privacy en de huidige hygiëne maatregelen. 

 

9. Indien je te laat komt wegens druk verkeer of het niet kunnen vinden van een parkeergelegenheid , gelieve dit ons te melden op het nummer 0611056307. Vanaf 10 minuten is het niet meer haalbaar om je verder te helpen, waardoor u uw aanbetaling kwijt bent en een nieuwe afspraak dient in te plannen.

 

10. De geplande afspraken kunnen verschuiven om gaten in de schema’s op te vullen voor aansluiting (max. 45 minuten verschuiving mogelijk).

 

11. Indien het GSM nummer of email adres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten kunnen gestuurd worden per mail. De klant is volledig zelf verantwoordelijk om dit correct in te vullen, zodat er een reminder wordt gestuurd.